Din culise

Din culise
Stiati ca:
-pielea naturala nu are dimensiuni perfecte, nu este patrata sau dreptunghiulara ci are forma animalului de la care provine? Sigur, e logic, dar daca nu lucrezi zilnic cu ea, poate nu iti dai seama ☺️
-pielea naturala provenind de la acelasi exemplar nu are aceeasi calitate pe toata suprafata? De exemplu marginile au mai multe “riduri” fata de mijloc, iar pielea in acea zona este uneori mai subtire.
-nu folosesc niciodata partile de margine ale unei bucati de piele naturala? Tocmai din acest motiv prezentat mai sus. Si pentru ca tu sa ai o pereche de cercei sau un colier de o calitate exceptionala prefer sa existe niste pierderi de material.
-grosimea bucatilor de piele difera? De multe ori cand ma rogi sa fac acelasi produs cu alta culoare, se schimba modul de lucru pentru mine, total. Unele piei sunt moi si catifelate si acestea sunt de obicei mai grosute, mai pufoase, altele sunt mai subtiri si unele lucioase.
-Felul in care este pielea determina de multe ori destinatia ei? Sunt bucati din care nu pot croi orice, sunt bucati care se preteaza mai bine la indoire, altele nu, unele nu vor pur si simplu sa se lipeasca intre ele, din anumite piei nu pot sub nicio forma sa lucrez ciucuri pentru ca se incovoaie la varf.
Si mai sunt… dar va mai povestesc si in episodul urmator
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!