TENDINTE IN FASHION 2023 si noua colectie ISANDRA ATELIER

TENDINTE IN FASHION 2023 si noua colectie ISANDRA ATELIER
TENDINTE IN FASHION 2023 si noua colectie ISANDRA ATELIER

Propunerile pentru anul viitor ale marilor case de moda aduc în prim plan moda anilor '80, cu piese statement, strălucire, transparență, elemente tridimensionale, volane, dar și imprimeuri florale si multă, multă culoare. 

Nu lipsesc franjurile, denimul, jachetele purtate peste sutien, pielea, dantela, croșet-ul care revine puternic si purtat direct pe piele, transparent. Cuvintele care ar caracteriza cel mai bine promisiunea designerilor în ceea ce privește sezonul cald al anului 2023 sunt creativitate, strălucire, inovație, libertate de exprimare.

Dominate de asocieri cromatice vibrante, de culori puternice, uneori neon, tendințele in moda feminina a primăverii lui 2023 se anunță foarte îndrăznețe și vor surprinde totodata prin volum. Volanele, mânecile bufante, florile tridimensionale, pălăriile, eșarfele, accesoriile statement, dar și decupajele vor fi un mush-have al anotimpului cald.

Rămân la fel de iubite culorile galben, mov, roz, portocaliu, ocru, baby blue.

ISANDRA Atelier vă propune astfel, in nou an, accesorii statement surprinzătoare, feminine, senzuale si in culori puternice ce vă vor completa fericit ținutele. Noua colecție la care se lucrează chiar acum în atelier începe sa prindă contur și să fie deja cea mai iubită din cele create până azi. Surprinzătoare prin schimbarea liniilor, dar si fidele stilului cu care v-am obișnuit, noile bijuterii din piele naturală si argint sunt pregătite să fie asortate cu o varietate de ținute si stiluri. 

Creativitatea rămane elementul de bază si mai ales starea de bine dată de încrederea in sine pe care bijuteriile statement o transmite frumoaselor doamne ce poartă ISANDRA Atelier.

Un AN Nou minunat sa aveti!

Roxana Mihailescu -designer de bijuterii din piele naturală


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!