ACCESORIILE POVESTESC DESPRE CINE ESTI

ACCESORIILE POVESTESC DESPRE CINE ESTI
Primesc des întrebari legate de ținutele la care merg purtate accesoriile ISANDRA Atelier. Este foarte simplu să asortezi o culoare a unui accesoriu cu o rochie în aceeași culoare. Dar nu despre asta este vorba. Deloc.

Și de aceea niciodata nu voi recomanda să porți o pereche de cercei verzi la o rochie verde, sau un colier roz la o bluza roz. Pentru că un stil vibrant vine din alăturarea de nuanțe diferite ce creează profunzime, din texturi diferite și mai ales surprinzatoare.
Materialele naturale merg tot timpul impreună. Combina-le fără grijă. Pielea naturală este versatilă atât prin căldura sa cât și prin modelele special create să completeze fericit orice ținuta, dar este și necesară, pentru elementul de surpriză pe care îl oferă.

Nu este suficient sa îmbinăm niste elemente și ele sa se vadă bine împreuna. Daca acest stil nu te reprezintă, nu il vei ''purta'' ci te va purta el pe tine. O ținută extrem de îndrazneataă pe de altă parte, dar care spune lucruri despre cine ești, transmite, se așează ușor, iți îmbracă personalitatea în primul rand.

Bijuteriile de dimensiuni mari nu se poartă doar la ocazii. Se poartă acolo unde ținuta o cere. Nu construim în jurul accesoriilor, din contră. Ele vin să scoată în evidentă, să sublinieze, să puncteze, să adauge. Aceeași rochie poate fi purtată cu accesorii diferite, în situații diferite, pentru că accesoriile sunt cele care se adaptează contextului și au capacitatea de a schimba tot vibe-ul. ''Little black dress'' se poate transforma din punct de vedere al conceptului de bază pe care o poți accesoriza infinit în ''little white trousers'' sau ''little yellow blouse with stripes'', fără emoții în ceea ce privește accesorizarea.

Este însă absolut necesar să existe confort în tot ceea ce reprezinta outfitul ideal. Să te simți bine într-o pereche de ghete pentru că te reprezintă, dar să le porti la 37 de grade Celsius nu este confort. Să stai pe tocuri pentru că se vad foarte bine dar să simți milioane de cuțite în picioare nu este confort. Gasește pantoful care te face să te simți perfect și să poți merge cu zambetul pe buze, alege rochia sau pantalonul care să nu te strângă și alege perechea de cercei care sa nu te deranjeze.

Îti place un anume model de cercei ISANDRA Atelier, dar simți ca aceștia nu se așează optim pentru felul in care îți porți părul acum? Hai să punem o tijă mai lungă, hai să discutăm. Sunt aici pentru tine, mereu.  De aceea insist atât de mult pe tot ce înseamnă personalizat, pentru că totul trebuie să fie despre tine, sa te povestească fără cuvinte, să te facă să te simti perfect fară efort, să te simti tu, să poți sa fii tu fără sa te deranjeze vreo secundă ceva din tot ceea ce porți.

Nu face niciun compromis, starea de fiecare secundă aduce bucurie si bucuria este viată.

Să poți să te exprimi prin artă, arta ce se poartă, să poti să inspiri, să poti sa intorci priviri admirative și mai presus de orice să te simti extraordinar în pielea ta. Despre asta este vorba.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!