Despre MARTISOARE

Despre MARTISOARE
Simbol discret al trecerii iernii, martisoarul cerne in povestea noastra culturala promisiunea renascuta a primaverii. Martisorul era reprezentat in trecut de simplul fir alb-rosu, rasucit, obiect ce se purta prins la piept pentru noroc, sanatate si prosperitate. Ulterior, snurului i s-au atasat diverse mici obiecte iar de-a lungul timpului, martisorul a evoluat si a fost confectionat din diverse materiale, in diferite forme surprinzatoare.

Martisoarele din piele naturala create in atelierul ISANDRA Atelier sunt o reinterpretare moderna a traditiei, aducand un aer nou si sofisticat acestui obicei. Confectionate cu migala si mare grija la detalii, martisoarele din piele naturala- unele dintre ele purtand si pietre semipretioase- transforma martisorul intr-o brosa bijuterie ce poate fi purtat pe tot parcursul anului. 

Pietrele semipretioase ale broselor aduc o eleganta aparte acestora. Pielea naturala fiind rezistenta, aduce durabilitate bijuteriei ce poate fi purtata astfel an de an, cu aceeasi bucurie. 

Martisorul nu este deci doar un simbol al naturii reinnoite ci si o oglinda a rezilientei noastre, adaptandu-ne vremurilor si pastrandu-ne totodata esenta. Martisorul din piele naturala si pietre semipretioase devine astfel un manifest subtil al elegatei noastre culturale si al modului in care traditia poate straluci in prezent.

In categoria martisoare, Isandra Atelier include atat brosele mari, statement, brosele pictate manual cu motive traditionale sau flori, brosele cu diverse simboluri avand atasate pietre pretioase, sau brosele cu model simplu. Puteti opta oricand pentru brose personalizate dupa preferintele dvs.  Fie ca sunteti in cautare de martisoare traditionale sau brose sofisticate, suntem aici pentru a va oferi optiuni care sa va completeze stilul. 


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!